Event Schedule

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and prai sing pain was born and I will give a complete account.

9:00 am
9:00 am- 10:00 am ( 1 Hour )

Event Opening - Welcome to Virtual Congress 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nulla…

Jane Doe
10:00 am
10:00 am- ( 1 Hour )

Test 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nulla…

Jamie Cass
Mary Jane
12:00 am
12:00 am- 1:00 am ( 1 hour )

Make dental extraction easier! How to use elevation and luxation techniques and care for your instruments

Ivan Croatz covers all the important information that will make pulling teeth a piece of cake

2:30 am
2:30 am- 3:30 am ( 1 hour )

CPR - What you need to know

What do you need to know about CPR? Wonder no more, with this informative webinar from Gerardo Poli

Dr Gerardo Poli
1:00 am
1:00 am- 2:00 am ( 1 hour )

Diagnostic imaging of the equine neck and back

Mariana Castro shows you helpful tips on using diagnostic imaging to help your equine patients

4:00 am
4:00 am- 5:00 am ( 1 hour )

Endoscopic surgery

Jolle Kirpensteijn doesn't skimp on the details in this highly complex subject.

Jolle Kirpensteijn
5:30 am
5:30 am- 6:30 am ( 1 hour )

Common anaesthetic complications and the way to fix them

If it's common, you can't risk not knowing how to solve it. Make sure to tune into Fernando Martinez's webinar…

7:00 am
7:00 am- 8:00 am ( 1 hour )

Lessons from the Death Zone

Kenton Cool has climbed Mount Everest 14 times, and that's just the begining of his CV. As one of the…

8:00 am
8:00 am- 8:30 am ( 30 minutes )

10 things you need to know about Guinea Pigs

Did you know guinea pigs aren't pigs, or from guinea? Join Livia Benato to learn ten more things about guinea…

Livia Benato
8:30 am
8:30 am- 9:00 am ( 30 minutes )

10 things you need to know about rabbits

Richard Saunders continues our 'ten things about' series, so you'll have the knowledge to keep your rabbit patients hoppy -…

Richard Saunders
9:00 am
9:00 am- 9:30 am ( 30 minutes )

10 things you need to know about tortoises

Tortoises are the lesser considered members of the pet world. Make sure you don't neglect your reptile patients with this…

Dr Neil A Forbes
10:30 am
10:30 am- 11:30 am ( 1 hour )

Feline Emergencies: How I Approach Managing a Dyspnoeic Cat

Join Martha Cannon for an interesting insight into feline emergencies

Martha Cannon
12:00 pm
12:00 pm- 1:00 pm ( 1 hour )

What is wrong with this chest? Make sense from the shadows.

What do you do when you don't know what you're dealing with? Pete Mantis is the man with the answers.

Panagiotis Mantis (Pete)
1:30 pm
1:30 pm- 2:30 pm ( 1 hour )

Assessment and treatment of the sick neonatal foal in the farm setting

Make sure foals get the best start in life with this useful presentation from Emily Haggett

Emily Haggett
3:00 pm
3:00 pm- 4:00 pm ( 1 hour )

Meet Ben Fogle

Don't miss this opportunity to chat with TV personality Ben Fogle about his travels with people who have chosen to…

4:00 pm
4:00 pm- 5:00 pm ( 1 hour )

The Remarkable World of the Honeybee.

Beekeeping is an increasingly popular hobby, and one that is very important for the environment. Join John Hill as he…

John Hill
5:00 pm
5:00 pm- 6:00 pm ( 1 hour )

Osteorarthritis: An overview

Resident expert John Waterhouse tells you all you need to know about osteorarthritis.

6:30 pm
6:30 pm- 7:30 pm ( 1 hour )

Myths and legends of the coughing dog

Don't believe everything you hear! In this fascinating webinar, Luca Ferasin debunks some of the myths you may have heard…

8:00 pm
8:00 pm- 9:00 pm ( 1 hour )

How I Approach Urethral Obstruction in the Cat

How do you approach uretheal obstructions? Carefully! Find out more on this important topic with Susan Little

Susan Little
9:30 pm
9:30 pm- 10:30 pm ( 1 hour )

Working up the pruritic horse

There's no need to get worked up about our penultimate webinar! Join Stephen White for an informative discussion.

Stephen White
11:00 pm
11:00 pm- 11:30 pm ( 1 hour )

Meet Rob Pope

Emergency veterinarian by day, long distance runner by night. Meet a vet unlike any other!

BUY TICKET download schedule

A few words from Virtual Congress 2019